PME Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Klepetalnica
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 130, 131, 132  Naslednja
 
Odgovori na to temo    PME Seznam forumov » Debatiranje Poglej prejšnjo temo
Poglej naslednjo temo
Klepetalnica
Avtor Sporočilo
ijuvan
Stara sablja


Pridružen/-a: 01.09. 2011, 10:20
Prispevkov: 523

Prispevek Odgovori s citatom
Long time no write Very Happy

SNežko, teb se še največ dogaja. Stanovanje si že očitno kr daleč, bravo Very Happy Kaj je blo pa s fotrom, zlomi in sodnikom? :/ Kk hit nardiš pizdarijo, neverjetno...

Js se pa še vedno ukvarjam s svojim kolenom. Mel sem počen hrustanc (od kdaj in zakaj ne vem), zato sem šel na operacijo. Magnet je kazal, da je poškodba do kosti in bo treba nardit mal bolj zahtevno operacijo z nanofrakturiranjem, ampak ko sem se zbudil iz narkoze je rekel, da ni blo tk hudo in je smao pobrusil. Kul, brez bergel. To je blo konec junija.
Aaaaampak, mene še zmeri boli. So mi dali hialuronsko kislino v sklep, samoplačniško, 140 € za 3 mililitre. To opravlja funkcijo maziva recimo. Ampak še vedno boli, zato sem šel spet na magnet in spet na pregled. Ja, je kr huda poškodba, škoda da nismo že prvič nardili te zahtevnejše operacije, katero bomo mogli zdaj. Krasno.
V službi pa nič novega, so vzponi in padci. Predvsem mi grejo na živce nesposobni ljudje in riti. Najlažje je pa delo drugim uturit pa sebe reševat...samo take maš povsod. Pa zmeri več mamo nekih webinarjev in delavnic, kk se mamo fajn in kk je podjetju mar za tebe in maš možnost za napredovanje, raziskovanje in dobro počutje. Seveda to deluje samo v teoriji, če nilč ne spremeniš bo res težko kaj drugač Very Happy
Lačn sm Razz
07 Dec 2023 13:46 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
DexDawg
Zaščitnik foruma


Pridružen/-a: 01.09. 2011, 09:49
Prispevkov: 1643
Kraj: Veleje, SlovenGrac, Lublana, Nova Gorica, Rotterdam...

Prispevek Odgovori s citatom
Srečnega pa zdravga!

O vau, sem tok dolgo nism nč objavil? Mnja okej. Ubistvu je razlog najbrž v veliki meri to, da po pravici povedano v zadnji četrtini leta .. povečini nism imel zares dobrih novic za poročat, nism pa hotel sam jamrat. Pa gotovo dost spremljate, da veste da jebo pas mater, 2023 že tak ni blo prijazno do mene. It got worse, do točke, da sm lahko res študiral o lajfu.
Začnimo kjer sem bil takrat nekje, glede fitnesa: Hodil sm velik del oktobra, zadnji teden oktobram sm bil boln in nism šel, pol sm šel spet enkrat in potem sem zbolel. In potem se nism sestavil cel november. In sem se sestavljal še cel december. Zdajle sem jako dober, mogoče bom spet začel hodit. Ampak zdajle imam korono.

Nadja je nekje konec oktobra, začetek novembra tudi fasala kr konkreten jeben burnout. Kombinacija šihta, teženja žlahte, zravn je pomagala še na kmetiji pri lastnici, in še kaj. Mela je recimo že 2022 en burnout ko je pol pustla šiht, ampak tole zdaj je blo definitivno drugače. Na eni točki ko je prišla domov se je začela prav histerično jokat in "ne morm več. ne morm več.". Zdravnica ji je pol dala cel mesec bolniške, kar je največ kar lahko brez obiska kliničnega psihologa. Uglavnem, ni blo ravno lepo ane. Tekom tega obdobja je seveda imela še pol svoje ekstra down momente, kjer sem se pol še tud js, jasno, dost z njo ukvarjal. Nevem kk rečt ne da bi zgledlo kot da sm js bolj bogi od nje, ampak lahk si mislite da tud ni blo lahko, ko sm probal nekak kej narest "za šiht" zravn.

In tud šiht ... ni šel tok koker bi naj, če se mal tk izrazim. Dva naročnika za katera sm mel kej za delat, ampak je šlo vse počasneje kot pričakovano. S tem je tudi bil cash flow počasnejši kot pričakovano. Vzameš vse to, plus zbolel, plus Nadja situacija in, first time confessing, nekje na konc Novembra že mal spat nism mogel. Občutek je podoben ful veliki skrbi, ali pa ko si na nekoga jezen da cel večer razmišljaš kaj vse bi jim v faco vrgel - figurativno in dobesedno, sam da ... res ni vredu. Zanimiv občutek, morm rečt, ampak obenem res dobra možnost za introspekcijo, na kaj primenjamo lajf; ampak to je že daljša filozofska debata.

December se je malo pobralo, oz. bolj pobiralo, s še vseen občasnimi downi. Ena od res dobrih reči je bila, da sva sprejela "vabilo" - no, čist usput sva se zmenila - z znanko, da boma pazila njene mačke in bajto. Tako da sma se nekje sred decembra tako rekoč preselila malo naprej od Medvod. Stanovanje je res tko, prijetno. In mi je ratalo jasno, kok res pogrešam živet v prijetnem placu. Ta plac kjer živima v Bežigradu mi res ni fajn, sm že parkrat ugotovil pa spet ugotavljam. Tk da to je res fajn. Konc decembra, od praznikov naprej pa je blo sploh vredu. Plačila so prišla, Nadja je bla nazaj OK, s kul folkom sm pohangal, poslušal podcaste. Spet mam energijo za ustvarjat. Ne sam kaj za narest ampak prav ustvarjat.

Tak da, novo leto, here we go.

Pa en citat ki sm ga videl:
Citiram:
No one has said 2024 gonna be their year yet. Y'all finally learned your lesson I see.


_________________
Reactor: Online. Sensors: Online. Weapons: Online. All systems nominal.
07 Jan 2024 20:03 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
DexDawg
Zaščitnik foruma


Pridružen/-a: 01.09. 2011, 09:49
Prispevkov: 1643
Kraj: Veleje, SlovenGrac, Lublana, Nova Gorica, Rotterdam...

Prispevek Odgovori s citatom
Smo že v drugi polovici februarja. Vmes se je zgodilo par reči.

Korona je šla počasi mim, Nadja je zaključila s svojo pogodbo pr Leclercu. Uizi je začela iskat drugo reč, js pa tud kej zase. Čeprav so ene stvari začenjale it zmer boljš, nism hotel sam spet pristat v situaciji kjer sm tok besno na nuli (ali pod njo) da komi diham, tako da nič, gremo tud kr iskat.

Plan je bil pa sledeč: En "braindead" šiht si dobim, pa zravn mal treniram podjetništvo, karkoli že to je. Ideja, da delam svoje izdelke in jih prodajam na internetu or something mi kr ni dala miru, pa pač nekje je treba začet menda. Tako da sm si mislil, grem vsaj neki kul narest. Dobil sm eno idejo, jo nardil v parih dneh, pa "prototipe" odnesel s sabo na en meetup, kjer je se je pokazalo, da je (določen) folk za to pripravljen plačat - namreč, vsi komadi so šli, folk jih je kupil. Nice. Torej, gremo najt nek šiht kjer bom mel praktično za položnice in obrok, nekih dodatnih stvari si pač ne bom mogel privoščit, tak je lajf. Zakaj? Večina šihtov ki sem jih videl, pa da so v moji smeri plačajo bolj kurc kej več kot pa "krneki" šihti, js bi pa pol raje hranil energijo za svoje projekte.

Že mal dolgovezim, tako da bomo par poglavij preskočili do enega klica: Videl sem šiht za nekega tehnika v proizvodnji. Plača ne baš nešto, ampak OK. Neka zaposlitvena agencija je to razpisala in z gospo iz agencije sva se zmenila za prvi razgovor. Pošljem ji linkedin namesto CVja. Gospa odpre z besedami "vi pa imate 3D kompetence, veste kaj, naši sosedje iščejo to. Čakte vam preberem ... 3D artist z občutkom za oblikovanje, 3200 bruto, a vas povežem?" jaz, slišal tisti 3200 bruto, mi je zgoraj opisan plan ratal skoraj vseeno - skoraj. "pa ja, škodi ne". "OK, vas povežem, a vas tisti drugi šiht še zanima?" in sm rekel da ja, tudi ne škodi.
Skratka, šel sem na razgovor, delal testno nalogo, vmes se več kot enkrat dobesedno tresel ker sm res cele dneve žgal to plus drugi projekti ... vglavnem ja, ratalo je, Izi je bil zravn ko so me poklicali, da bi kr nadaljevali, gremo narest skupi projekt - plačan - pa da vidimo kako se tam ujamemo in pol nadaljujemo s pogodbo o redni zaposlitvi. Akcija.

Zdaj, js sm zelo za, da nam tole rata. Ne pričakujem nekih resnih zapletov od tu naprej, čeprav kot ljudje so videt kr "komadni", v dobrem smislu (kar ponavadi pomeni tud kr pričakovanja). Kako bo na konc ponujena plača zares bomo videli. Začne se s tem, da nabavim nek avto, končno (mvp Izi jih išče zame ker dejansko ve kaj je OK pa kaj niti ne). Impreza je že tok prot koncu, pa še če bom šel na kak sestank z naročniki (ta taprvi sestanek za prvi projekt imamo prek zooma, tako da to je ok) bi blo malo bed se pojavit v takole zdelani Imprezi, kej več morda dodam v tapravo temo. Pol, če se bo našlo kej pogojno sprejemljivega, se bova z Nadjo preselila, o placu za Bežigradom sem že dost prejamral, se mi zdi? Drugače pa sem mislil vsak mesec neki gnarja tud porabit na teh mojih poslovnih podvigih, da se naredijo prototipi itd.

Tako da wish me luck! Za tale post je to dost, mogoče še pa kaj dodam kasnej.

_________________
Reactor: Online. Sensors: Online. Weapons: Online. All systems nominal.
18 Feb 2024 14:46 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Snežak
Capt'n Stara sablja


Pridružen/-a: 28.08. 2011, 16:53
Prispevkov: 1361

Prispevek Odgovori s citatom
VUHUU, DRŽIM PESTI DA USPE!
Prvo tole s 3D biznism za kr dober dnar, pa side biznis za dodatne miljone.
Sem videl da izi išče avto zate. Mimogrede sem videl da gre moja črna impreca v prodajo po delih. Sem se zagrebel za kamere. Mimogrede, Mazdica jih ima danes 7000 km na števcu. Glih malo pred domom se je obrnil, tako da sem lahko lepo v garaži slikal za arhiv.
Pa končno sem si nov pisarniški stol kupil. Star je bil tak, da se je velikrat odločil, da gre počasi v poden, ko se usedem gor, ampak zadnje dni se je odločil da on tega nebi več počel počasi. Očitno nekje že fajn spušča. Pa teli stoli so dragi, pa nič posebnega. Ok, ta ima še največ možnosti nastavljanja, ledveno oporo pa udobno sedišče. V treh štacunah sem iskal, na koncu našel 2 uporabna v lesnini v Levcu, dobesedno en zraven drugega. Ful jih je z umetnim usnjem, ki odstopi že v trgovini, za ene par nisem ziher če so imeli 2 cm pene za pod rit, veliko takih da se človek vpraša, če se je kdo usedel gor preden je dal v proizvodnjo. Najslabši so definitivno uni bucket gaming stoli, sicer je bil ta tudi označen kot gaming, ampak je konkretno pisarniški. S popustom me je prišel 30€ dražje kukr en plastičen, ki mi je bil od začetka všeč v momaxu, ampak naprem temu 5x manj udoben. Naročil sem še knjižno omaro za v dnevno, pa v ikei mizice, da bom lahko naredil omarco za 3D printer, da se ga znebim iz omare v spalnici (primer take omarice: klik semle) Kar pomeni da sledi predelava in, ker bo ravno razstavljen, tudi nadgradnja. Tale moj printer je že tak, da bi bil Frankinstein ponosen. Tokrat poleg tega da ločim elektroniko od toplega dela dobi tudi bolj natančna vodila za x os. Y os je že na linearnem vozičku, sledi še X, Z os je pa že od prve predelave na dveh trapeznih vretenih- s tem da sem enkrat med rednim vzdrževanjem zamenjal trapezno matico za tako z manj lufta- manj pleše, bolj natančen je print. V Lescah mi je en ponujal njegovega, zaprtega, s kamero, printom iz clouda itd. za 1600€. Ja pa kva še, že tko cel let nisem printal, ker ni bilo sploh štroma v tam v omari.
Pa po manj kot letu sem dobil pogodbo za nedoločen čas, čeprav se mi stara še kakšen mesec nebi iztekla, s tem pa tudi napredovanje Cool Še pošlihtam tko, da mi bo cajt začel ostajat pa sem zmagal

_________________
Row, row, row your boat, sneak up in the stream. Lock and load in tactic mode, United States Marine!
19 Feb 2024 23:52 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
DexDawg
Zaščitnik foruma


Pridružen/-a: 01.09. 2011, 09:49
Prispevkov: 1643
Kraj: Veleje, SlovenGrac, Lublana, Nova Gorica, Rotterdam...

Prispevek Odgovori s citatom
Najprej, hvala, hvala! Pa ja, v našem biznisu je res velikokrat treba v praksi videt kako stvari tečejo; ker so mega subjektivne. Skoraj se raje nebi kej preveč spuščal v te debate, lahko pa rečem, da se mi zdi da sva s tem ki me je načeloma rekrutiral res videt na kar podobni valovni. Šefica se zdi malo bolj .. prestrašena? ... ampak na badass način... no ne vem (ali pa bila v karakterju nekoga ki je tam da prestraši?), ampak definitivno korektna.

Naslednja reč, Snežko bravo! Tako za tvoje kilometre z avtom, kot za šiht nadgradnje in pošlihtane zadeve!

A še počakama da Izi pride kej povedat? Very Happy

_________________
Reactor: Online. Sensors: Online. Weapons: Online. All systems nominal.
20 Feb 2024 09:04 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
ijuvan
Stara sablja


Pridružen/-a: 01.09. 2011, 10:20
Prispevkov: 523

Prispevek Odgovori s citatom
Snežko, dost 3D printaš? Js fuuuul (pre)mal. Niti ne vem tolk kaj bi vse, al pa je prezahtevno in ne vem niti kje bi začel...
Kje že delaš zdaj? Drugače je tam ko si bil prej tut od sodelavke mož dal odpoved, ma dost.

Meanwhile pa Klavdij že začel delat Happy dance

tega sm dal sam zato ker ga mamo: Subaru Impreza WRX STI

Js pa spet na bolniški, spet zarad levega kolena, spet ista stvar. Ne vem a sem že pisal? Recap: hrustanec sem mel pokjen na pogačici in so mi lani nardili preblago operacijo (čeprav so mislili zahtevnejšo) in so me zato zdaj mogli še enkrat rezat - tokrat so nardili bolj oreng. Če bo zdaj OK, bomo vidli...upam. In je smotano ker morm met nogo stegjeno in hodit z berglami...tk da sm na kavču skos in me že križ in rit bolita, pa je šele tretji dan...ampak sam da bo pol OK. Drugega pa nč kaj...mal gledama nepremičnine s Saro da bi šla na svoje, ampak vemo vsi kk v pizdi je. Bi pa mela oba hišo.
Tolk zaenkrat Smile
08 Mar 2024 13:23 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Snežak
Capt'n Stara sablja


Pridružen/-a: 28.08. 2011, 16:53
Prispevkov: 1361

Prispevek Odgovori s citatom
3d printer trenutno stoji. Zadnjič sem v akril (original plastiko) hotel naredit mal večjo luknjo, da bi lahko vtaknil ekcenter notri, pa je plastika počla in sem dal naredit nov del iz aluminija (odrezat na laser). Ker je printer precej zastarel sem naročil novo mamaplato, na kateri lahko menjam driverje za stepper motorje (to je hardware, ni nekaj kar naložiš), pa zraven dobim tatihe driverje. Naročene imama še ene tranzistorje (kot rele, samo ni mehanskega preklopa), da ne bo tok za gretje šel čez matično, ampak bo samo signal preklopil in bo šla vsa moč direkt iz napajalnika na grelec. Dobi tudi novo ohišje, da bo še tišji, ker je nova lokacija v dnevni med kavčom in pisalno, praktično ob ušesu. Poleg tega bo pod njem sedaj omarica za plastiko in kakšno orodje. Long story short, mojemu 3d printerju bo praktično ostalo samo še original ogrodje, ostalo bo custom made.

V Brinoxu sem, Sora pri Medvodah. Mitja je dal odpoved?! Shocked
Upam da so te sedaj dobro uštimal, držim pesti. Koliko časa pa boš tako nemobilen?

_________________
Row, row, row your boat, sneak up in the stream. Lock and load in tactic mode, United States Marine!
10 Mar 2024 20:09 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
ijuvan
Stara sablja


Pridružen/-a: 01.09. 2011, 10:20
Prispevkov: 523

Prispevek Odgovori s citatom
Pol maš vlke načrte za tiskat še, če ga tk pridno updejtaš Very Happy
Točno, Mitja je. K enmu bivšemu sodelavcu menda gre delat, ko dela iste stvari.
Ne vem točno, kok cajta bom nemobilen. 6 tednov se pričakuje da ne smem obremenit noge, tk da bo še kr trajalo...
11 Mar 2024 16:20 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Snežak
Capt'n Stara sablja


Pridružen/-a: 28.08. 2011, 16:53
Prispevkov: 1361

Prispevek Odgovori s citatom
Mal bi ga kdaj rad uporabil za kakšne prototipe, če pa lahko še kej prodam se pa tudi nebi branil Razz Če ne drugega bom začel pa 3D printerje delat Laughing Ampak največji razlog je bil ta, da trenutni hardware ni sposoben delat tišje.
Zanimivo, Mitja ima pomojem najdaljši staž od štromarjev, razen šefice. Pomojem bolj boleč udarec kot ko sem jaz šel.

_________________
Row, row, row your boat, sneak up in the stream. Lock and load in tactic mode, United States Marine!
12 Mar 2024 22:25 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
ijuvan
Stara sablja


Pridružen/-a: 01.09. 2011, 10:20
Prispevkov: 523

Prispevek Odgovori s citatom
Veš kje maš potencial? Lončki za rože, no joke.
Džungla je neka trgovina za rože in zdaj bojo dali ven še take, ki spreminjajo barvo glede na temperaturo, pa na vlago.
Sari so ful lepi, men pa grdi...
https://dzungla-plants.com/kategorija-izdelka/cvetlicni-lonci/

Mogoč bojo pa tam začeli drgač zdaj razmišlat...ampak itak ne bojo, ker to se še ni nikjer zgodilo.
Sodelavc je dal odpoved kak mesec nazaj in so se vsi spraševali, zakaj je šel. Je bil pa kr šok, ni noben pričakoval. Razlogov zakaj je šel je sicer več, ampak naši so sklenli, da je zihr hoto skos it v javno upravo.
To, da bo tam mel iz nule 400 € več kot tu po petih letih, ziher ni dejavnik.
13 Mar 2024 19:34 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Snežak
Capt'n Stara sablja


Pridružen/-a: 28.08. 2011, 16:53
Prispevkov: 1361

Prispevek Odgovori s citatom
Not a bad idea, edin 3D print ne drži vode. Lahko se pa naprinta, naredi negativ in pol vlije iz nečesa. Iz česarkoli so že narejeni teli teglci.
Se strinjam s tabo, je pa sem pa tja kakšen zanimiv dizajn.

Kako misliš da je šel v javno upravo, a nisi rekel, da je šel k bivšemu sodelavcu? Sem mislil da ima svojo firmo ta bivši sodelavec.
Jaz sem v prejšnji firmi 1x rekel za povišico, ampak se mi je povečal tudi workload, nesorazmerno. Plača tam pa ja... Od tega da sem se prvič zaposlil do trentka ko sem dal odpoved se mi je zvišala za ca. 200€. Pa sem na koncu konstruiral, risal risbe, pisal navodila, naročeval material, hodil v fabrke pa na montaže... Sej sem pomojem že večkrat napisal to. Tukaj sem dobil skoraj toliko v manj kot letu. No, Mitja je bil en tistih, ki je veliko dni delal tudi do 18h. Velikokrat sva na koncu dneva prišla en k drugemu v pisarno "zmagal si", ker je zmagovalec za nagrado zaklenil firmo. Pa Mitja je bil tudi en tistiih, ki je konstruiral (oz. karkoli počnejo štromarji da je ekvivalent temu), risal risbe, pisal navodila, naročeval material, hodil v fabrke pa na montaže, programiral... Poleg tega ima opravljene izpite inženirske zbornice (ne vem koliko časa veljajo, ampak jih je opravljal pomojem enkrat med covidom) in s tem tudi lahko uradno štemplja načrte. Jaz mislim, da je imel poln kufer tistega cirkusa, višja plača pa sigurno ne škodi Smile
Upam da je/bo zadovoljen. Pa bod faca pa reč ženi (sej je Nataša?) da ga bivši sodelavec pozdravlja Laughing

_________________
Row, row, row your boat, sneak up in the stream. Lock and load in tactic mode, United States Marine!
13 Mar 2024 23:33 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
ijuvan
Stara sablja


Pridružen/-a: 01.09. 2011, 10:20
Prispevkov: 523

Prispevek Odgovori s citatom
Zadnji odstavek je o mojem sodelavcu - ta ki je šel v javno upravo. Oziroma je nekak na pol javna uprava.

Tako ja, Nataša je žena njegova. Defenitivno nima tolk dela na šihtu kot ga je mel njen mož Laughing Ji rečem da ga pozdravi.

Se pozna da sm na bolniški, ko tolk pišem a? Very Happy Pa počasi izgubljam občutek za dneve in uro, ko je vsak dan oz. ura ista. Prite kaj mim Wink
14 Mar 2024 10:33 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Snežak
Capt'n Stara sablja


Pridružen/-a: 28.08. 2011, 16:53
Prispevkov: 1361

Prispevek Odgovori s citatom
Aja, sem mislil da gre naprej o Mitju. Mogoč se pa res ker dan oglasim. Si v Lj?

_________________
Row, row, row your boat, sneak up in the stream. Lock and load in tactic mode, United States Marine!
14 Mar 2024 21:47 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
ijuvan
Stara sablja


Pridružen/-a: 01.09. 2011, 10:20
Prispevkov: 523

Prispevek Odgovori s citatom
V LJ sem ja, pri kinu Šiška.
Prlet Smile
16 Mar 2024 12:46 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
DexDawg
Zaščitnik foruma


Pridružen/-a: 01.09. 2011, 09:49
Prispevkov: 1643
Kraj: Veleje, SlovenGrac, Lublana, Nova Gorica, Rotterdam...

Prispevek Odgovori s citatom
Pobje serbus.

Dober mesec smo od mojega zadnjega posta. Moj šiht neuradno se je začel ene dva, tri tedne nazaj. Začel sm hodit gor nekje 11. marca, en četrtek pred tem sm še bil tam tud delovno.

No naj rečem takole: pestro ko majka. Res pestro. Skoraj ne vem kako drugač napisat ne da se razpišem. Pr men je načeloma tk, kr vredu bi se lahko reklo, ampak dinamika ljudi je milo rečeno "zanimiva". Enega teženja se kr navadiš, haha. Sicer sem slišal ravno danes, da menda je trenutno kar en del enga tečnarjenja en drugemu ker ravno spreminjajo proces, da se med sabo razbremenijo.

Večina tega ima zelo malo veze z mano trenutno. En beden shenanigan se je zgodil kar se mene tiče edino to, da je nekdo imel idejo, da bi me prek zavoda za usposabljanje kao vzeli, in so men začeli vsi alarmi blarat. V tistem momentu sem še na dve drugi firmi poslal poizvedbe za job. Eno kar na šihtu. Nekdo drug je sicer takoj ko je izvedel za ta shenanigan napizdil tega, češ, da kaj se takole samoiniciativno loteva takih podvigov ne da bi se s komerkoli pogovoril.

Drugače pa morm rečt, je kr enega pritiska. Sicer na nek način v našem fohu je to vedno (ker zmer najdeš neki za izboljšat), pa bom videl kako bo naprej. Zdle se je zavleklo ker so kr neki časa ugotavljali kako bi zapeljali zgodbo, in ... zato je men ostalo zelo malo cajta to dokončat. Da ne bo pomote, sm vseeno imel ves ta čas kej za delat - pripravljat geometrijo, ene teste itd. Ampak ja ... bomo videli. Dela imajo zame že zdaj več kot dovolj. Sam odvisno je še kok se bojo al ne bojo zmigali s pogodbo, pa če ne bo v tem času kakšna boljša ponudba prišla klinc.

Tle je dobra reč ker bi šlo kr za trening karakterja. Morda kdaj kaj več osebno.

_________________
Reactor: Online. Sensors: Online. Weapons: Online. All systems nominal.
27 Mar 2024 15:31 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:    
Odgovori na to temo    PME Seznam forumov » Debatiranje Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 130, 131, 132  Naslednja
Stran 131 od 132

 
Pojdi na: 
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Flowers Online.