PME Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Klepetalnica
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 130, 131, 132
 
Odgovori na to temo    PME Seznam forumov » Debatiranje Poglej prejšnjo temo
Poglej naslednjo temo
Klepetalnica
Avtor Sporočilo
DexDawg
Zaščitnik foruma


Pridružen/-a: 01.09. 2011, 09:49
Prispevkov: 1643
Kraj: Veleje, SlovenGrac, Lublana, Nova Gorica, Rotterdam...

Prispevek Odgovori s citatom
Zdaj je pa slab mesec od mojega zadnjega posta. Hja, v tem obdobju je blo kr enih "ups and downs". Za velikonočne praznike sem ves čas hodil nastavljat da se stvari rendrajo, gledat, če se stvari rendrajo. Na svojem novem in starem kompu. Pol smo celo naštimali, da imam remote dostop do sodelavcevega računalnika in na njegovega inštalirali mayo; tako da na mojem starem laptopu zdaj načeloma nič ne rendram več.
Hkrati se je začelo bolj pojavljat, da pride eden od dveh direktorjev do mene, me vpraša nekaj kar nima ravno "ja/ne" ali "čez pol ure" odgovorov ... kot sm enkrat rekel nekomu in se mu je dopadlo - vpraša me nekaj, kar sploh ni na seznamu možnih vprašanj - in pol mu probam kej odgovorit in sam začne pizdit. Seveda to je njegova praksa na stopnji kjer je running joke v celi pisarni, tako rekoč če je on zravn ali ne. In obenem ugotavljam, da je to pač njegov thing, in takoj zatem ko neha "pizdit" je pač gut. Tud sodelavka je rekla "eno minuto so vsi nesposobni in zabiti in nevemkaj, čez tri minute se heca s tabo, to sam morš sprejet". Vseeno nism ravno človk ki uživa v takih forah, tk da ne vem... Če se bomo za ok plačo zmenili bom najbrž dlje cajta tu, če se mi bo pa zdelo "ni vredno" pa I guess grem iskat neki drugega. Na to noto - ena znanka začenja firmo kjer bi me rada imela zravn (je že vsaj eno firmo res pojačala); vsi ostali so tud ornk folk (jih poznam) tako da se mi zdi da bom najbrž po tem začetku prešaltal tja. Ta cajt si sam naberem gnar.

Drugače kajvem ... mal s folkom hangam I guess, pa z Izijem in Tomažem igram GTA Online, včasih tud kaj drugega. Morm priznat da mi vsaj zaenkrat še tud ko pridem iz šihta ostane kurc kaj energije ali volje. To mal sucks... No, treba je priznat da še zmer "zaključujem" svoje prejšnje naročnike. Da bi bil kaj plačan ni blo zdaj že pomoje tri, štir mesce; ampak za ta prvi projekt bom zdaj kr kmalu pr tej firmi.

Veselim se fajn vremena, bi z veseljem spet bolj vn hodil, magari na sprehode al pa z bajkom okrog al pa kaj takega. A vete ko sm začel hodit v fitnes takrat? Ja po unem mescu sm zbolel, za faking mesec pa pol, velik del tega sm bil pol tk v Medvodah, pa še korono fasal, proti koncu medvod pa takrat spet zbolel, pol pa že začenjal s šihtom in zdaj počas bom nehal kašljat. Sej ne vem, a kak bolj ornk virus, seštevek teh, čeprav si upam stavit da tud stres. Zdaj se bo to najbrž že mal umirilo, sam v fitnes se mi zdi da vseen nebom hodil in si bom raj kakšno to utež nabavil, kakšne štrike in večinoma to to. Namreč, bolj to da neki telovadim sm videl, da mi sede v fitnesu, kot pa to da "zdaj delam za točno te mišice točno to vajo", ker mi ne gre za "klesanje telesa" tk ko hočem koker pač. .. da se neki dela. Ampak za zdaj še delam na tem da se pozdravim, že pa hodim na sprehode.

_________________
Reactor: Online. Sensors: Online. Weapons: Online. All systems nominal.
21 Apr 2024 08:29 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Snežak
Capt'n Stara sablja


Pridružen/-a: 28.08. 2011, 16:53
Prispevkov: 1361

Prispevek Odgovori s citatom
Živjo, da se še jaz malo oglasim.
Oprost izi, ful nimam časa se oglasit... Pritiski zaradi rokov na šihtu, zdej imam vsak mesec na koncu toliko nadur, jih ne morem porabit. Naročila sva kuhinjo, v maju pride, pa še nimava niti ene stene uštimane. Na eni sva dala dol opaž, pod njem je bila izolacija (iz notranje strani), pa cel kup ometa sva spraskala dol. Okoli okna moram dati gips plate, da bo lepo zaključeno, je bilo v planu ta teden, ampak sem zaradi 4 ljudi, ki delajo štalo v društvu rabil sklicat izreden sestanek. Tako sem ta teden zabil za čisto brezvezne stvari, narejenega ni pa še nič Rolling Eyes
Pri Tanji se mi zdi da ima nekdo rojstni dan na vsake 14 dni, tko da sem tudi tega že malo sit (pa Tanja tudi). Te dni ugotavljam, da moram dat telefon na airplane mode, da bom imel malo miru.
S Tanjo sva pogledala Bofuri, jaz pa sem sam začel gledat še Initial D.

_________________
Row, row, row your boat, sneak up in the stream. Lock and load in tactic mode, United States Marine!
25 Apr 2024 21:21 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:    
Odgovori na to temo    PME Seznam forumov » Debatiranje Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 130, 131, 132
Stran 132 od 132

 
Pojdi na: 
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Flowers Online.