PME Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Tradicijonalna statistika PME Foruma

 
Odgovori na to temo    PME Seznam forumov » O Nas, Strani ter Forumu Poglej prejšnjo temo
Poglej naslednjo temo
Tradicijonalna statistika PME Foruma
Avtor Sporočilo
DexDawg
Zaščitnik foruma


Pridružen/-a: 01.09. 2011, 09:49
Prispevkov: 1642
Kraj: Veleje, SlovenGrac, Lublana, Nova Gorica, Rotterdam...

Prispevek Tradicijonalna statistika PME Foruma Odgovori s citatom
...na katero bom bržkone pozabil, da sem jo odprl. Torej, iz onega posta:

Citiram:

Sem hotel najt, kdaj sem nazadnje naredil kak statistični report... mogoče bi lahko odprl posebej temo za to, a? Very Happy No, bom zdaj še semkaj, pa pol skopiral tja, ker pač...

Navadno ga naredim pri okroglih številkah postov na forumu. Neko idejo sem ga imel pri 100. odprti strani v Klepetalnici, pa pol očitno pozabil.

Naš forum se torej bohoti z 2667 posti (tale bo 2668-i). Po starem, moja malenkost a.k.a. 'zaščitnik foruma' vodi z naskokom. Brez zajebancije, moja tretjina se spreminja v polovico prispevkov na forumu. 1113 postov v času pisanja tega prispevka je moj delež. Spodobno mi sledi Snežko, ki je tud edini drug član foruma z več kot 1k prispevki, 1007 komadov. No, v resnici je tud edini drug, ki jih je nažgal več kot 446, kolikor jih ima Izi (to je še manj kot 500!). Pa nič ne de, to je še vedno več kot 10x več, od 38-ih, kot jih je uspel nabit gor Nejc pred njegovo upokojitvijo davnega Februarja 2013. Z obiskom (postom, če smo natančni) nas je počastil še samo 2x za tem, enkrat pol leta kasneje, Julija istega leta in potem še nekako iz naftalina 24. oktobra 2014. Takrat je prilepil komad od Severine in Lane Jurčevič...
Ostali so definitivno po starem: neaktivni. Razen predragega lurkerja Zerota, ki celo po enoletni neaktivnosti Nejca še vedno caplja zadaj z 18 posti. Polovico le-teh smo malodane izsilili.

Obviously, najbolj aktivna soba je Debatiranje.
Multimedia ima svoje momente.
Na ostalih se bolj prah nabira kot kaj drugega...
V delavsko fabriko pozabljamo postat, ko spammamo FB - in v mojem primeru deviantART - z našimi podvigi.


Glede na to, da sem dol sploh nismo navajeni gledat, kok dolgo bomo rabili, da bo kdo opazil? Razz

_________________
Reactor: Online. Sensors: Online. Weapons: Online. All systems nominal.
05 Sep 2015 22:44 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
DexDawg
Zaščitnik foruma


Pridružen/-a: 01.09. 2011, 09:49
Prispevkov: 1642
Kraj: Veleje, SlovenGrac, Lublana, Nova Gorica, Rotterdam...

Prispevek Odgovori s citatom
Tako, eno leto od zadnjega statističnega posta. Smile Ja, sem si naredil opomnik, da pridem nazaj sem. Akcija. Novi podatki:

Število postov na forumu: 2911, torej, samo 244 več od lani.
S posti vodim (seveda?) js, 1231, od lani nabil 118 komadov, kar pomeni da je skoraj polovica novih objav mojih. Very Happy
Še vedno reliable član, Snežko, jih ima zdaj 1107, kar pomeni da jih je nabil okroglih 100 od lani!
Vse ostale je prispeval Izi, ki še vedno ni prilezel do 500ke, zdaj jih ima 469, torej je novih postov prispeval le 23.
Sprememba je potem še pri Zerotu, ki je dodal cele 3 poste od lani (iz 18 na 21).

To zaključuje novih 244 postov. Presenetljivo je, da se včasih res zgodi, da ni čisto nič dogajanja 2 tedna, potem pa pridem in vidim, da sta se Snežko in Izi kar kakšno reč zmenila. Very Happy Tu in tam se zgodi kakšen post v Multimedija forum, to pa je to. No, bomo videli kako bo naš mali forum šel še naprej.

Če nič drugega, je meni kul, da pridem pogledat kaj bi lahko šel spet poslušat. Razz

_________________
Reactor: Online. Sensors: Online. Weapons: Online. All systems nominal.
05 Sep 2016 12:06 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
DexDawg
Zaščitnik foruma


Pridružen/-a: 01.09. 2011, 09:49
Prispevkov: 1642
Kraj: Veleje, SlovenGrac, Lublana, Nova Gorica, Rotterdam...

Prispevek Odgovori s citatom
Danes je sobota, 8. December 2018. Pripravljamo se na TEDxLjubljana, ki bo jutri popoldne. Res naporni tedni se dogajajo in danes se mi zelo ne da nič delat. Ne da se mi igrat GTAja. Ne da se mi gledat filmov ali serij. Nadja je na šihtu. Že neštetotič poslušam album All Is Violent, All Is Bright od God is An Astronaut... in sem ravno prestavil na The Flame In The Flood od Chuck Ragan. Gledam statistiko.

Ni ravno po točno enem letu... več kot 2 leti sta minili od prejšnjega popisa. Torej, očitno je, da smo bolj odrasli ali bolj busy ali bolj leni oz. manj nagnjeni k sharanju vseh bedarij, ki se nam dogajajo v življenju. No, nisem js tisti, ki bi lahko sodil a je to prav al ne, ampak lahko pa mal pogledamo številke.

Postov trenutno 3280, pri zadnjem popisu je blo 2911. Novih postov je tako 369. Na leto bi jih tako blo velik manj ko pri zadnjem štetju.
Prav več kot polovica teh novih postov je mojih - 195 in jih imam 1426; preostalih 174 ste si jih razdelili ostali trije. Kako trije?
Enega je dodal Zero. Kaj pa ostalih 173?
Izidor 27, ki z 496 tako ŠE VEDNO torej ni prišel do 500 in
Snežko 145, torej se zdaj ponaša s številko 1252

No, če je kdo naredil matematiko, je to 172 postov. Kje je še eden?
Nekega dne je "uporabnik" z imenom maallaammma252 prišel/prišla oglaševat "arab incest" post, ki je objalvjen v tem forumu s temo neki neki Health Foundation.

Ampak ja, je res, da imamo velik dogajanja v Real Life. Snežko šihta na Iskri, trenira psa, hodi na koncerte Bryan Adamsa. Izi šihta na Adria Plinu, dela mir v Logatcu ko fardirbajo plinovode, hodi na Folkloro. Jaz iščem in menjujem šihte in zapiram espeje, pomagam na TEDx-u, in pišem statistike postov. Da vsaj tokrat ni kriv FB za naš upad postov bi rekel se vidi po tem, da se mi zdi, da tud na FB ne objavljamo ničkej več kot sem.

PME bo preživel FB. Razz Sicer tud tuki trendi kažejo malo navzdol, ampak bli smo pred FBjem in bomo tud po njemu (rečmo). xD

_________________
Reactor: Online. Sensors: Online. Weapons: Online. All systems nominal.
08 Dec 2018 21:22 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
ijuvan
Stara sablja


Pridružen/-a: 01.09. 2011, 10:20
Prispevkov: 523

Prispevek Odgovori s citatom
Adriaplin se piše skupi Laughing
10 Dec 2018 22:41 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
DexDawg
Zaščitnik foruma


Pridružen/-a: 01.09. 2011, 09:49
Prispevkov: 1642
Kraj: Veleje, SlovenGrac, Lublana, Nova Gorica, Rotterdam...

Prispevek Odgovori s citatom
Zadnji post statistike: Blizu leto in pol nazaj, 8. Decembra 2018, danes je 19. maj 2020, ravno po Koroni.

Takrat smo meli 3280 postov, kjer kaže preko palca, da smo naredili takrat približno en post na dva dni v povprečju. Tokrat je skupen seštevek 3389 objav (ta konkretna bo 3390.), kar je razlike samo 109 postov. Kaže, da smo še bolj busy kot smo bili.

Jaz imam 1480 objav v primerjavi s prejšnjo, kar pomeni da je tokrat spet več kot polovica (54) mojih, Izi je dodal okroglih 8 objav (iz 496 na 504), Snežko ima 1299 objav zdaj, iz poprejšnjih 1252 (47 novih). To je vsa aktivnost, ni blo Zerota, ni blo arabskih for.


Zanimivo se od tistega popisa ni tolko velik spremenilo. Snežko še zmer šihta na Iskri, vmes je menjal avto, še zmer trenira psa. Na koncerte Bryana Adamsa ne hodi, ker nobeden ne hodi na nobene koncerte, ker je še zmer situacija korone. Izi še zmer šihta na Adriaplinu z eno besedo in se pogaja za potne stroške. Hodi na Folkloro, kadar ta je (korona), zraven se proba obdržat v kolikor toliko enem kosu, ker ga use boli podolgem in počez, tak da je bolj na Fizioterapijah kot folklori. Sej je skor isto, ane. Tudi jaz še zmer, ali spet, iščem šihte, menjujem šihte, odpiram ali zapiram espeje, pomagam TEDxu in pišem statistike postov.

Kako kaže torej našmu forumu? Manj objav je, zelo očitno, ampak ko pa so, jih imamo pa radi. Smile Večina, kolikor poznam, kaže kot da je nekakšen "ja sej ni kaj pisat". Mogoče so naši dnevi ratali eni in isti, sodeč po zadnjem odstavku. Pri meni se je spremenilo že skor vse, dvakrat. Samo v tem času sem delal za Bizovičarjevo firmo, delal na Klicnem centru za Telemach, začel delat na Studio Siposh, pomagal Invidi v Šenčurju en mesec, odprl s.p., nehal delat na Siposh (korona), upam da nebom rabil zapirat s.p.ja... No, da ne-šiht related stvari ne omenjam. Sem zihr da se tud vam več dogaja. Razz

_________________
Reactor: Online. Sensors: Online. Weapons: Online. All systems nominal.
19 Maj 2020 11:41 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
DexDawg
Zaščitnik foruma


Pridružen/-a: 01.09. 2011, 09:49
Prispevkov: 1642
Kraj: Veleje, SlovenGrac, Lublana, Nova Gorica, Rotterdam...

Prispevek Odgovori s citatom
Čuj ti, na PME forumu si!

Evo, spet skoraj eno leto in pol kasneje. 19. maj 2020 je bil lani, zdajle nas pa glih 1 teden loči od polnega leta in pol. 2021 stari, 2021! Brace yourself,

TRADICIONALNA STATISTIKA PME FORUMA!!

A se je kaj zgodilo od lani? Ja neki pa se je! Za začetek, Snežko je v relationshipu, Happy dance stari, vsaj uradno je torej zdaj Izi na vrsti da se to spremeni. Šihte še zmer oba delata več al manj iste, v korono smo šli in iz nje še enkrat, in zdaj gremo 3. krog ker zakaj bi že poleti to nehali, če nam ni treba. Obenem so Snežkotovi starši ugotovili, da se včasih lajf bolj spreminja kot pričakuješ al pa želiš in zato oni spreminjajo relationship status. Elly se je razkantala na vratih in nazaj pokrpala. Izi še zmer izredno študira terapije, ampak iz druge strani, sam nekak če razumem gre to na boljš. Pri meni, je tudi blo pestro. Če sem omenjal šiht, je par mescev po tem sledilo zaprtje s.p.ja. Malo preživel na vladnih kompenzacijah, potem razvažal za Trappo nekaj mesecev, vmes dobil tudi nadomestilo za brezposelnost. Delal sem ful na Band Projectu, reč je kar napredovala vmes. Delal tud stranske projekte za neki gnarja sproti, potem bil tud spet broke ko pička, pol nazaj odprl sp. Fasal kakšno izgorelost zraven, pa skoraj panic attacke, z Nadjo sma znatn del poletja preživela z Ariano, bila na festivalih in na žurkah, zdajle je pa mami na Landmark Forumu - ko pišem post, čisti začetek dejansko.

OK, številke?

Use skup: 3509 postov, tale 3510., lani pa 3390. tako da 120 postov razlike. Ubistvu se pravi rahlo povečanje iz lani, kar skoraj nism pričakoval.

Snežko: 1329, prispeval 30 novih
Jaz: 1564, 84 objav je torej pr men na novo.
Izi: 507, 3 nove objave
LoriHernandez: 2 - vse nove objave! Very Happy

Skupaj je to 119 objav. Manjka še ena. Kaj to je?
Uporabnik hakeem, ki je tudi čist nov na forumu, je prilepil:
BUY FAKE MONEY

To je to.

_________________
Reactor: Online. Sensors: Online. Weapons: Online. All systems nominal.
12 Nov 2021 11:36 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
DexDawg
Zaščitnik foruma


Pridružen/-a: 01.09. 2011, 09:49
Prispevkov: 1642
Kraj: Veleje, SlovenGrac, Lublana, Nova Gorica, Rotterdam...

Prispevek Odgovori s citatom
Čisto malo manjka, da bi bilo celo leto okrog da moja malenkost naredi post

TRADICIONALNA STATISTIKA PME FORUMA!

Kaj se je zgodilo od lani? Ja neki pa se je! Very Happy Za začetek, zdaj je tudi Izi v relationshipu! Korona kroge smo bolj al manj deklarirali "ja ej ne da se nam več" ampak tudi k temu pripomore, da je povečini korona ratala manj škodljiva. Vsi smo jo mislim da preboleli v tem krogu. Še par drugih dramatičnih zadev je blo. Moj SP je še zmer živ, štir mesce od tega smo pomagali piratom, dva meseca smo paničarili ker ni blo naročil, zdajle spet zelo dogaja, še zmer je počas v teku en preskok v 'interne projekte' ampak še ne vem kako to zgleda, Nadja je dala odpoved, pa še kej bi se našlo.

Ampak to da smo zdaj vsi v relationshipih pa da se nam ful lajf dogaja se pozna na številkah. 44 novih objav smo nabili, kar je matematično kakih 50% manj če upoštevamo da so prejšnje statistike ble na malček daljši krog.

Vseh postov zdajle je 3554 (tale bo 3555.). Lani je bil statistični post 3510.

Kako pa smo prispevali? No, takole priznam. Nekaj mi matematika ne štima; vsak od nas je prispeval več postov kot pa je skupni seštevek. Nekako. To je, če pogledam številke prejšnjega leta, v prejšnjem postu. Če vse te seštejemo, smo na 45. postih, tako da nekaj je malo off. Morda kako štejem ta statistični post itd. Skrratkaaaaaa....


Moja malenkost načeloma spet vodi z dodanimi 33 novimi objavami (sem na 1597).
Najbolj očitna sprememba tempa je bržkone pr Snežkotu, dodal jih je 11, zdaj jih ima 1340
Izi pa 2 novi objavi in po novem jih je 509.

LoriHernandez ni dodal/-a kakšnih novih, vse ostalo je pa po starem.

Tako da, malo manj si vzamemo čas za poročanje na PME forum, mi je pa načeloma še zmer kul, da to postaja/ostaja en tak naš dnevnik. Smile No, tko ga js uporabljam. Da, če ne bo prej vse šlo v kurac, bom lahko u penziji šou poscrollat čez strani, kaj vse se je dogajalo, ko sm bil še bolj mlad.

_________________
Reactor: Online. Sensors: Online. Weapons: Online. All systems nominal.
04 Nov 2022 18:05 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:    
Odgovori na to temo    PME Seznam forumov » O Nas, Strani ter Forumu Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na: 
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Flowers Online.