PME Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Robocraft

 
Odgovori na to temo    PME Seznam forumov » Multimedija Poglej prejšnjo temo
Poglej naslednjo temo
Robocraft
Avtor Sporočilo
DexDawg
Zaščitnik foruma


Pridružen/-a: 01.09. 2011, 09:49
Prispevkov: 1643
Kraj: Veleje, SlovenGrac, Lublana, Nova Gorica, Rotterdam...

Prispevek Robocraft Odgovori s citatom
Robocraft

Steam: http://store.steampowered.com/app/301520/
Free to play.

Res na kratko: Kot bi iz lego kock sestavil vozilo in se pol z njim podal v boj. How could you not like that?

V praksi gre nekako takole... ideja je super in izvedba se zdi precej ok, za igralnost pa se še malo odločam. Zaenkrat je kar zabavno. V glavnem gre tako: z odklenjenimi deli si sestaviš svoje vozilce, najsi bo tankec ali helikopter ali karkoli pač že... zavoljo igre je lahko tudi štirikolesnik, če ti kot igralcu to paše. Ali pa štiriindvajsetkolesnik. Na podlagi uporabljenih delov igra določi, v kateri rang spada tvoj tank in te poveže z igralci, ponavadi je nekako med 20 in 40 ljudi. Vsaka ekipa štarta na svoji točki in cilj je, da prispe do nasprotnikove točke, v stilu capture the flag. Vmes se igralci postrelijo kot majka. Če imaš srečo in pamet morda preživiš največji masaker, prideš do nasprotnikove baze in jo capturaš.
Kaj je super pri igri? Ko rafukaš nasprotnikovo vozilce je občutek res fajn. In ko kampiraš na njihovem checkpointu in nikjer nikogar. Še boljše je, če prideš do checkpointa še s kolegom ali tremi in tam veselo brani en frajer in ga razsujete kot gajbico. Zabavno je tudi gradit svoje vozilce in se podat v boj, ko razmišljaš "če pa tole ne bo delalo pa tud ne vem" in ga pol razsujejo v pol minute. Ali pa tudi ne. Runda traja med 3 in 6 minutami, tako da tudi eno na hitro ni problem odigrat. In če te sesujejo, lahko daš 'exit game' brez večjih posledic, ali pa gledaš če bo tvoja ekipa zmagala.
Kaj je tečno pri igri? Kadar si na drugi strani. Včasih te res sesujejo v pol minute. Včasih ima nasprotnikova ekipa 'genija' ki si naredi vozilo, ki gre najvišje, montira en ubijalsko kanon in te sesuje instantno, ti pa ne moreš nič. Del igre, ampak še vedno... včasih priletiš v konvoj šestih junakov ki so tako oklepljeni da bi najmanj atomsko bombo rabil, tako da tvoj tankec gre iz 100% na 0% preden narediš 45 stopinjski obrat.
Pod črto? Kar zabaven špil. Sicer kakšen help nebi škodoval v menijih, ker od začetka ti res ni jasno kaj se dogaja, ampak po nekje 20ih rundah pa zakapiraš. Ampak kot rečeno, no biggie, ker traja runda 3min; osnova je "sestavi, streljaj, ponovi vajo".
Tole pa je recimo ena situacija bila včeraj... tole je ostalo od mojega tankeca, torej takorekoč neuproabno vozilo je na koncu osvojilo checkpoint. Ker pač ni blo nasprotnikov v bližini.


_________________
Reactor: Online. Sensors: Online. Weapons: Online. All systems nominal.
19 Sep 2014 23:56 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:    
Odgovori na to temo    PME Seznam forumov » Multimedija Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na: 
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Flowers Online.